U Zocht journalist Trainer Team Training 2003

Uw zoek resultaat voor: journalist

1. Mediatraining, Mediatechnieken

... 088-7744333 Inhoud Prijs Referenties Offerte. Overige. training Mediatraining Inhoud: Hoe gaat u professioneel om met de media en de pers? Wat zegt u tegen journalisten die om een deskundige uitleg vragen? Hoe brengt u uw boodschap doeltre...
Ranking: 2.3 - URL: inhouse_cursus/cursus-media-techniek/mediatraining/

Systeem info: 159 ~ Bedrijfstraining U Zocht journalist Trainer Team Training 2003


2. Training Interviewtechnieken, Interviewvaardigheden

...7744333 Inhoud Prijs Referenties Offerte. Overige. training Interview Technieken Inhoud: Iemand proberen te doorgronden en spannend portretteren. Beweegredenen boven tafel krijgen en treffend beschrijven. Daar gaat het om bij het journalistieke interview. Op het oog lijkt het makkelijk, in de praktijk blijkt het knap lastig. Het is meer dan een paar trucjes toepassen. In een journalistiek interview gaat het erom dat je goede vragen stelt en betrouwbare en relevante ...
Ranking: 1.3 - URL: inhouse_cursus/cursus-interviewtechnieken/cursus_interviewtechniek/

Systeem info: 170 ~ Bedrijfstraining U Zocht journalist Trainer Team Training 2003

Page generated in 0.0676 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.